Inname

Tegenwoordig dragen we onze kleding niet meer tot op de draad af: wij houden van afwisseling en vernieuwing! Loopt u maar eens door uw kledingkast en ervaar zelf dat er actuele modieuze kleding hangt die u niet meer draagt of misschien zelfs nooit gedragen heeft! Secret Closet kan deze kleding voor u verkopen!

De verkoop geschiedt op basis van consignatie. Dat houdt in dat de door u aangeboden kleding en aanverwante artikelen uw eigendom blijven tot het moment van verkoop. Bij verkoop krijgt u 40% en alleen voor échte tópstukken 50% van de verkoopprijs. Secret Closet draagt zorg voor de Btw-afdracht.

Wij willen u graag een optimale service bieden en vinden het daarom belangrijk goede en duidelijke regels te stellen betreffende de inname en verkoop van de door u aangeboden artikelen. De belangrijkste regels op een rij:

• De kleding moet actueel, gewassen of gestoomd en gestreken zijn, zonder vlekken, gaatjes en niet gepild. Wij nemen alleen mooie, weinig gedragen kleding in uit het duurdere segment (om een idee te krijgen van de merken waarin wij ons specialiseren, kunt u kijken onder het kopje 'Home')

• U kunt niet alleen dameskleding inbrengen; ook schoenen en laarzen en accessoires zoals riemen, zonnebrillen en tassen evenals feestkleding zijn van harte welkom!

• Wij hanteren 2 seizoenen: het winterseizoen van september t/m januari en het zomerseizoen van maart t/m juli. Houdt u hier alstublieft rekening mee met de inbreng van kleding.

• U kunt gedurende de openingstijden van de winkel altijd langskomen. Meestal zijn wij in de gelegenheid om uw inbreng gelijk te bekijken. En wanneer wij niet direct in de gelegenheid zijn, dan kunt u uw spullen achterlaten in een doos of tas met een briefje met uw naam en adres (eventueel klantnummer), dan zoeken wij het op een later moment uit.

• De verkoopprijs wordt door Secret Closet bepaald. Wij zullen uiteraard rekening houden met uw wensen. Eventueel niet verkochte items kunt u, indien u dat wenst, in de laatste verkoopweken van betreffend seizoen weer ophalen in de winkel. Als het seizoen is afgelopen kan Secret Closet vrij over niet opgehaalde stukken beschikken en worden deze geschonken aan een goed doel.

• U dient zelf te informeren naar de verkopen en u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. Secret Closet is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan kleding die tijdens de verkoopperiode is ontstaan en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor bijvoorbeeld brand, diefstal of beschadiging.

Met het inbrengen van te verkopen kleding gaat men akkoord met de regels zoals hierboven vermeld.